MASTERPIECE POSUĐE

Masterpiece posuđe je jedinstveno i trajno rešenje za pravilno pripremanje zdrave hrane.

Masterpiece posuđe od superiornog Zepter metala 316L, napredne tehnologije i inovativnog dizajna, omogućava kuvanje bez dodavanja vode i pečenje bez dodavanja masnoće, tako da je hrana zdravija a ukusnija i zadržava prirodan ukus i aromu, kao i nutritivne i biološke vrednosti (vitamine, minerale, proteine, mikro i makro elemente u tragovima), sadrži manje kalorija i nema štetnih materija. Kuvanjem u Masterpiece sistemu štedimo energiju, hranu, vreme, novac i, što je najvažnije, čuvamo svoje zdravlje.

Zepter je osvojio svet sa Zepter Masterpiece sistemom. Danas su, više nego ikada ranije, svakom potrebni Zepter proizvodi, jer je Zepter misija zdravlja jednostavan i pravi način da svoj život učinimo kvalitetnijim.

Zepter Masterpiece Cookware

ZEPTER SUPERIOR METAL 316L

  • Ravnomerno prenosi toplotu
  • Hrana ne zagoreva
  • Apsolutno otporan na koroziju
  • Ne menja boju
  • Nije porozan i ne zadržava mirise hrane
  • Lakši za upotrebu, čišćenje i održavanje
  • Neuništiv, otporniji na fizičke i hemijske uticaje
  • Ekološki
  • It is neutral and does not cause allergies
  • Neutralan, ne izaziva alergije
  • Savremena tehnologija i dizajn

ZEPTER AKUTERMNO KOMPAKTNO DNO

Patentirano troslojno Zepter akutermno kompaktno dno (ZAK) je srce Zepter pravilnog i trajnog načina pripremanja zdrave hrane. izrađeno je od tri sloja metala (induktivnog, akumulativnog i konduktivnog). Slojevi metala spojeni su presama pod pritiskom od 2.000 tona (nisu lepljeni niti lemljeni), pa je dno neuništivo, kompaktno i ne deformiše se.

ZAK brzo akumulira toplotu i ravnomerno je prenosi na hranu, koja se kuva na niskim temperaturama, čime štedimo do 70% hrane i energije. Pogodno je za sve izvore toplote, uključujući indukciono zagrevanje.

URA - REVOLUCIONARNA NON-STICK TEHNOLOGIJA

Zepter URA (Ultimate Resistant Application) je nova, inovativna ’nonstick’ tehnologija. Na površinu posude nije naneta opasna prevlaka, zbog čega je ovo posuđe bezbedno za vaše zdravlje.

Površina na koju se hrana ne lepi dobijena je jedinstvenom metodom koja poboljšava strukturu metala sa unutrašnje strane posude; ona je sastavni deo materijala i ne može se odvojiti, pa je Zepter Masterpiece posuđe neuništivo, trajno i apsolutno bezbedno.

MULTIFUNKCIONALNI ZEPTER POKLOPAC

Značajno je teži, osigurava da sadržaj ne izađe iz posude.

Nov, moderno dizajniran Zepter poklopac je konveksnog oblika sa stilizovanim „talasima”. Centar poklopca je viši i zaokrugljen, čime se povećava zapremina zatvorene posude. Posebna pogodnost je i da možete odložiti poklopac na patentirane Zepter drške radi uštede prostora na radnom stolu.

Specijalno dizajniran Zepter poklopac savršeno naleže na ivicu posude i hermetički je zatvara vodenim prstenom, čime je omogućen zatvoreni kružni ciklus kuvanja.

ZEPTER ZATVORENI KRUŽNI CIKLUS

Zepter zatvoreni kružni ciklus je proces u kome se vodena para oslobođena iz hrane diže ka poklopcu, koji je uvek hladniji od drugih delova posude. U kontaktu sa njim, para se kondenzuje i kapljice tečnosti padaju na hranu u posudi. Proces se ponavlja sve dok hrana ne bude savršeno skuvana. Zepter zatvoreni kružni ciklus omogućava da hranljiva tečnost ostane u posudi, pa se hrana kuva u sopstvenim sokovima.

Zepter zatvoreni kružni ciklus obezbeđuje pravilnu pripremu zdrave hrane, bez dodavanja vode ili masnoća, uvek na niskim temperaturama.

IVICA ZEPTER POSUDE

Ne podliva, hladnija od dna, uvek čista.

ZIDOVI/TELO ZEPTER POSUDE

Uvek hladniji od dna, što omogućava kondenzovanje hranljive tečnosti i zatvoreni kružni ciklus kuvanja.

BEZBEDNE ZEPTER DRŠKE

Patentirane Zepter drške su specijalno dizajnirane da se nikada ne pregrevaju, jer je kontaktna površina sa telom Zepter Masterpiece posude minimalna. Njihov ergonomski i moderan dizajn omogućava sigurno držanje i lako rukovanje. Drške se mogu koristiti u rerni i lako se peru.

  • Jedinstven dizajn, patentirane da se nikada ne pregrevaju
  • Ergonomske i elegantne
  • Specijalna Zepter PVD aplikacija
  • Veoma otporne na ogrebotine i dugotrajne
  • Pametan i praktičan dizajn, koji omogućava odlaganje poklopca na dršku posude
  • Mogu se koristiti u rerni (zagrevaju se do temperature u rerni, pa su vam potrebne rukavice)

ZEPTER TERMOKONTROLOR

Zepter termokontrolor je uređaj koji omogućava pripremanje zdrave hrane na pravilan način na pravilnoj temperaturi i kontrolu procesa kuvanja bez podizanja poklopca, što obezbeđuje nesmetan zatvoren kružni ciklus kuvanja.

Hrana se priprema na niskoj temperaturi u sopstvenim sokovima, pri čemu zadržava svoje nutritivne i biološke vrednosti.

SUPERIOR MULTISISTEM

Zepter je kreirao sistem baziran na kompletnom asortimanu posuđa koje se može koristiti za pripremanje svih mogućih vrsta jela. Zepter Superior multisistem vam nudi sve veličine i oblike posuda koji su vam potrebni.

DUBOKE POSUDE su savršene za ukusne supe i čorbe.

U OVALNIM POSUDAMA lako ćete ispeći različite vrste mesa za vas, vašu porodicu ili goste.

Da li vam je potrebna prava POSUDA ZA GULAŠ? Izaberite veličinu koju želite za vaš sledeći kulinarski specijalitet.

Iznenada ste poželeli da nesto ispržite? Koristite Zepter TIGANJE za prženje bez masnoće.

Potreban vam je dobar griler? Uzmite QUADRU i oprobajte svoje kulinarsko umeće kuvajući zdravu hranu na pravilan način u posuđu originalnog oblika, koje će vas zadiviti svojom lepotom i praktičnošću.

A ako ste dobar kuvar, i navikli da istražujete različite kulture kroz ukuse i arome lokalnih kuhinja, unesite duh Azije u svoj dom i pripremite zdravu hranu u Zepter WOKU.

KUVANJE U SISTEMU

Superior multisistem omogućava kuvanje u sistemu i istovremenu pripremu 2-3 vrste jela na jednoj ringli, uvek na nižim temperaturama, čime nutritivne vrednosti hrane ostaju sačuvane.

ZEPTER SUPERIOR MULTISISTEM DAJE VIŠE!

  • Patentirani sistem za pravilan i trajan način pripreme zdrave hrane, za bolji i duži život
  • Superioran metal, inovativna tehnologija i luksuzan dizajn
  • Bezbedan, higijenski i ekološki
  • Multifunkcionalan, jer možete pripremati više jela istovremeno na jednom izvoru toplote
  • Jednostavna upotreba i lako održavanje
  • Štedi energiju, hranu, vreme i novac
  • Štiti vaše zdravlje
  • Ulaganje za buduće generacije

JEDI ZDRAVO. ŽIVI BOLJE. ŽIVI DUŽE